مدیر‌عامل شرکت نفت و گاز سرو: نخستین جشنواره ملی فولاد، مفید و موثر برگزار شد
مدیر‌عامل شرکت نفت و گاز سرو گفت: نخستین دوره جشنواره ملی فولاد در سال گذشته بسیار تخصصی، حرفه ای و باکیفیت برگزار شد و این مساله اتفاق میمون و مبارکی است که همایش ها و جشنواره ها نمایشی نبوده و از اثربخشی لازم برخوردار باشد.

« امیرهومن کریمی وثوق» امروز (شنبه)‌ در گفت وگو با خبرنگار سایت خبری- تحلیلی معدن 24 افزود: هرکس بتواند ذائقه مصرف کنندگان را به سمت و سوی کالاهای ایرانی سوق دهد، کاری ملی و بزرگ انجام داده و اگر افرادی بتوانند این مهم را تحت شرایط کیفی و تخصصی انجام دهند، اثربخش تر است.
وی خاطرنشان کرد:‌ این اتفاق در جشنواره ملی فولاد افتاده و به برکت حضور دکتر سبحانی که به خوبی با فضای فولاد کشور آشنا هستند، پارسال شاهد برگزاری جشنواره ای کیفی و موثر بودیم و امید می رود در جشنواره امسال نیز چنین رویه ای با قدرت ادامه یابد.

** کاتالیست های بهبود یافته و بهبود روند تولید
وی در ادامه به کاتالیست ها به عنوان قلب فرآیندهای احیای مستقیم اشاره کرد و گفت: شرکت نفت و گاز سرو در حدود هشت سال گذشته سعی کرده تا از نظر کمّی و کیفی در موضوع کاتالیست ها به حد مطلوب برسد و سال گذشته در جریان برگزاری کنفرانس استیل پرایس کاتالیست های بهبود یافته خود را معرفی کرد.
مدیر‌عامل شرکت نفت و گاز سرو یادآور شد:‌ در آن کنفرانس، طی تفاهم نامه ای با شرکت فولاد خوزستان قرارداد بارگذاری کاتالیست های بهبود یافته منعقد شد و در نهایت حدود یک ماه و نیم پیش کاتالیست ها در این شرکت بارگذاری شدند.
وی ادامه داد: نتیجه استفاده از این کاتالیست ها حدود هفت ماه دیگر مشخص خواهد شد و پیش بینی می‌شود با استفاده از این کاتالیست ها، بین 3.5 تا چهار درصد به تولید آهن اسفنجی شرکت فولاد خوزستان اضافه شود.

** ظرفیت بالای 85 درصدی بومی سازی در صنعت فولاد
کریمی وثوق خاطرنشان کرد: صنعتگران خوبی در کشور فعالیت دارند که در موضوع بومی سازی، تولیدات باکیفیتی نیز ارائه می کنند؛ اما تداوم این مساله مستلزم حضور خریداران خوب است.
وی تاکید کرد:‌ شرکت ها و خریداران داخلی باید تولیدکنندگان داخلی را در شرایطی مساوی با خارجی ها در بحث پرداخت ها ببینند و نگاهی مهربانانه تر داشته باشند.
مدیر‌عامل شرکت نفت و گاز سرو اضافه کرد: ‌به طور مثال اگر شرایط پرداخت به شرکت های داخلی همچون خارجی ها باشد یا نهایتا پول ها را دو تا سه ماهه پرداخت کنند، صنعت فولاد ظرفیت بیش از 85 درصد بومی سازی و داخلی سازی را خواهد داشت.
وی در عین حال، فضای حاکم بر صنعت فولاد کشور را فضایی تخصصی توصیف کرد که در آن افراد و مدیران از اهالی و بدنه فولاد هستند و گفت: به همین دلیل بومی سازی در این صنعت می تواند با اثربخشی بیشتری حرکت کند.